Kategorie

Kontakt

AGAP, s.r.o.
K Zastávce 1066
330 11 Třemošná

Email eshop@agap.cz
Telefon / Fax 377 221 668 

www.strojekovo.cz

 

POUŽITÉ OBRÁBĚCÍ A TVÁŘECÍ STROJE PRODÁVÁME NA www.agap.cz

Sdílejte

 


Hledat

CNC router Numco E2 2040 ATC

Související produkty

Cena je na dotaz

Frézovací router střední velikosti s automatickou výměnou nástroje určený pro profesionální využití. Rám stroje je vyroben ze svařovaných ocelových profilů, portál je tvořen silnostěnnou ocelí. Tato konstrukce zaručuje vysokou tuhost stroje i při náročných operacích.

Více informací

RO300032


Cena bez DPH: Na dotaz

Dostupnost: na dotaz

Potřebujete vědět více?

Nejste si jistý, že je to ten správný stroj pro Vás?
Volejte 377 221 668
nebo nám napište

Argumenty, které Vás přesvědčí o kvalitě, výkonu a ceně

  • Automatická výměna nástrojů s lineárním zásobníkem (6 pozic pro nástroje)
  • Vřeteno o výkonu 9 kW s 24 000 ot/min
  • Stroj je osazen kvalitními komponenty předních světových výrobců – kuličkové šrouby a lineární vedení THK, italské vřeteno HSD, japonské servomotory a drivery YASKAWA a vakuový stůl s německou vývěvou BECKER
  • Volitelně lze stroj dovybavit fixírkou, pneumatickými dorazy či zvýšeným průchodem mezi portálem a stolem
  • Vřeteno HSD:  Italská firma HSD patří mezi přední světové výrobce vysokorychlostních vřeten. Díky dlouholeté zkušenosti s jejich výrobou se zákazník může spolehnout na vysokou spolehlivost. Velký důraz je kladen na výdrž v nepřetržitém provozu, čehož je dosaženo dvojitou testovací kontrolou. 
  • HSD vzduchem chlazená vřetena jsou vhodná pro velmi efektivní zpracování různých druhů materiálu, např.: dřevo, dural, hliník, měď, PVC, pěna, plast, polykarbonát, atd.
  • Vřeteno s ATC zajišťuje rychlou automatickou výměnu nástroje, což umožňuje zvýšit produkci na stroji. Upnutí nástrojů je zajištěno upínači ISO 30.
  • Konstrukce:  Rám stolu je svařen z železných profilů a vyniká vysokou tuhostí a přesností. Portál, který se pohybuje na lineárním vedení, je vyroben jako silnostěnný ocelový profil. Pro ustavení je stroj vybaven nastavitelnými nivelačními prvky (router se nekotví do země).
  • Stůl:  Plocha stolu je vyrobena z pryže, opatřená drážkami pro vedení podtlaku. Díky tomu se zpracovávaný materiál přichytne přímo ke stolu (bez použití upínek). Stůl je rovnoměrně rozdělen na několik segmentů, jež lze samostatně uzavřít.  Zvýší se tak podtlak v pracovní části, kterou lze ještě vymezit těsnící gumou vloženou do drážky. Druhou možností upnutí materiálu je T-drážka, která slouží pro uchycení materiálu upínkami nebo připevnění různých přípravků.
  • SERVOMOTORY Yaskawa SGMMS:  Pohony všech os zajišťuji japonské servomotory Yaskawa. Typ SGMMS vyniká rychlým uvedením do provozu, vysokou výrobní produktivitou a maximální provozní spolehlivost. Tyto servomotory byly navrženy tak, aby zvládly více než 60000 hodin provozu.
  • Vývěva Becker:  Lamelová vývěva Becker má jednoduchou konstrukci s jednou hřídelí a přímým pohonem. Díky tomu vyniká dlouhou životností a nízkými nároky na údržbu a provozními náklady. Vývěva pracuje zcela bez oleje, jednotlivé komory jsou odděleny grafitovými lamelami. Již ve standardu má vývěva integrované sací filtry a regulační ventily.
  • Lineární vedení THK:  Ve vedení všech os routeru je použito lineární vedení, zajišťující vysokou přesnost a rychlost. Jeho další výhodou je snadná údržba, vysoká výdrž a hladký chod. Pro naše routery jsme vybrali špičku mezi výrobci tohoto zařízení, firmu THK.
  • Senzor pro automatické měření délkové korekce nástroje:  Měřicí senzor umožňuje obsluze snadné, rychlé a přesné změření délky nástroje. Cyklus probíhá automaticky a díky tomu vznikne významná úspora času při přípravě výroby. Sníží se tak prostoje stroje a zefektivní se produktivita.
  • MPG:  Routery NUMCO jsou vždy vybaveny ručními ovladači MPG pro usnadnění seřizovacích prací (umožňuje rychlý výběr osy posuvu, velikost kroku, manuální najetí nástrojem k materiálu, atd.),
  • CAD/CAM Gravostar:  Ke všem CNC frézkám a CNC routerum ZDARMA dodáváme CAD/CAM software Gravostar, který umožňuje jednoduché a rychlé programování.

Technická data

Řídící systémSYNTEC
Elektrické připojení400 V
Výkon vřetene9 kW
Otáčky0–24000ot/min
Opakovatelná přesnost ± 0,02 mm
Zásobník nástrojů6 pozic (lineární)
Rozsah posuvu - osa X2050 mm
Rozsah posuvu - osa Y4000 mm
Rozsah posuvu - osa Z180 mm
Pracovní posuv - osa X18000 mm/min
Pracovní posuv - osa Y18000 mm/min
Pracovní posuv - osa Z9000 mm/min
Rychloposuv - osa X40000 mm/min
Rychloposuv - osa Y40000 mm/min
Rychloposuv - osa Z12000 mm/min
Pohony osServomotory YASKAWA SGMMS
Rozměry pracovního stolu2050×4020mm
Plocha pracovního stoluVakuové upínání s T-drážkami
Vakuová pumpaBecker VTLF250
Výkon vakuové pumpy5,5 kW
Rám strojeSvařovaný z ocelových profilů
Konstrukce portáluSilnostěnný ocelový profil
Koncepce - osa XŠikmé ozubení
Koncepce - osa YŠikmé ozubení
Koncepce - osa ZKuličkové šrouby
Rozměry (š × v × h)2850×1700×4740mm
Hmotnost2100 kg

Rozsah dodávky

  • 2,5 D CAD/CAM software GRAVOSTAR
  • 6 ks upínačů ISO 30 ER32 (vyváženo na 40 000 ot/min)
  • Nástavec na odsávání s pneumatickým ovládáním
  • Senzor pro automatické měření délkové korekce nástroje
  • MPG ruční ovládač
Tisk Tisk Poslat na e-mail Poslat na e-mail

Hledat